Kindertolk

Als ouders kun je tegen veel opvoedvragen aan lopen. Dat kunnen kleine vragen zijn of soms zulke heftige problemen dat je echt niet meer weet wat je moet doen. Als je hulp vraagt kan dat zijn bij een huisarts, consultatiebureau, psychiater, homeopaat of speltherapeut. Een kindertolk past prima in dit rijtje thuis en kan een kind vaak via de ouders goed helpen.

Als kindertolk werk ik met de PresentChild® methode. Deze kan behulpzaam zijn in heel veel situaties. Bijvoorbeeld bij gedragsproblemen, mentale problemen, wanneer er communicatieproblemen zijn tussen ouders en kind, bij lichamelijke klachten en leer- of ontwikkelingsstoornissen van een kind.

Om een idee te krijgen bij welke problemen of zorgen ik als kindertolk zoal kan helpen:
Boosheid of agressie, pesten/gepest worden, onzekerheid, angsten, dromerigheid, veel huilen, problemen met eten, slapen of groeien, overgeven, nachtmerries , ruzies in huis, met vriendjes of op school, jaloezie, geslotenheid, niet kunnen of willen praten, prikkelgevoeligheid, ADHD, autisme, dyslexie, er komt op school niet uit wat er in zit, niet zindelijk worden, overdreven fascinaties, anorexia, zelfmutilatie, verslavingen, vermoeidheid, allergie, ontstekingen, verkoudheden, eczeem, verstopping, koortsen, hoofdpijn etc.

Het is teveel om op te noemen waar een kindertolk mee kan helpen. Vraag je je af of ik iets voor je kan doen? Neem dan gewoon contact met mij op via telefoon of mail en ik denk met je mee.

Er zijn een aantal prettige voordelen aan het werken met PresentChild:

  • Je kind hoeft niet bij de behandeling aanwezig te zijn om toch geholpen te worden
  • Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van zwangerschap tot volwassenheid
  • Zowel jij als je kind profiteert van de behandeling
  • De trajecten zijn kortdurend, kennen vaak langdurige resultaten en weinig terugval
  • Dieper liggende emotioneel energetische problemen die naar voren komen zijn hierna met Theta Healing® goed op te lossen