Theta Healing®

In het leven maak je van alles mee en krijg je ook dingen mee van je ouders, andere familie en omgeving. Het kan gaan om meningen en ervaringen die je eigen maakt. Het kan ook gaan om DNA die je van je ouders en grootouders mee krijgt. Veel van die dingen helpen je vooruit. Er zijn echter ook dingen die je blokkeren in het leven. Het zijn echter jouw bewuste, maar ook onbewuste overtuigingen over jezelf die maken wie jij op dit moment bent. Wat jij gelooft is de werkelijkheid die je nu ervaart. Je geeft hiermee vorm aan je leven zoals het nu is, ook al is dat niet wat je zou wensen. Je zit in een soort cirkel en blijft dezelfde ervaringen hebben. De diepe overtuigingen in jouw dieper zelf kun je echter veranderen. Met de Theta Healing techniek is dit mogelijk.

Wat wil jij veranderen in jouw leven? Wil je zelfvertrouwen, een liefdevolle relatie, waardevolle vriendschappen hebben, verdriet verwerken, een goede moeder of vader zijn, omgaan met je hoog gevoeligheid, van je angst af, je dromen waar maken, nare ervaringen eindelijk achter je laten, goed slapen, dingen af kunnen maken, je fit en gezond voelen, succesvol zijn, plezier ervaren in het leven, weten waar je gelukkig van wordt en dit kunnen leven?! Je kan dit en nog veel meer waar maken.

Met de Theta Healing methode kun je ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en deze vervangen voor positieve overtuigingen die je helpen. Je kan daarbij eventueel trauma en negatieve emoties loslaten en vervangen met gevoelens die je helpen de veranderingen in je leven te krijgen die je nu wenst. Het mooie van de methode is dat je hiermee ook positieve veranderingen maakt voor je directe familie, omdat je met elkaar verbonden bent. Zo kun je ook direct je kinderen helpen, zonder dat ze bij een afspraak aanwezig hoeven te zijn.

Met de Theta Healing techniek kom je los van “oude patronen” in je leven en maak je ruimte voor een nieuwe en gelukkiger versie van jezelf. Het maakt je leven lichter en vrijer, brengt je dichter bij jezelf en maakt mogelijk je dromen waar te maken. Je leeft meer zelfbewust en vindt je innerlijke kracht. En dat verdien je ook!