Voor wie?

Voor kinderen is elke vraag of zorg die je als ouder hebt aan mij te stellen. Van kleine opvoedproblemen tot grote zorgen en gedragsproblemen. Om een idee te krijgen waarmee ik bijvoorbeeld kan helpen: “Boosheid, pesten/gepest worden, onzekerheid, angst, veel huilen, problemen met eten, slapen of groeien, ziek zijn, nachtmerries , ruzies, geslotenheid, niet kunnen praten, prikkelgevoeligheid, ADHD, autisme, dyslexie, niet zindelijk worden, anorexia, zelfmutilatie, allergie, eczeem, verstopping, hoofdpijn en zo voort.”
Als ik werk vanuit de PresentChild® methode hoeft je kind niet eens aanwezig te zijn bij de afspraken, want dan werk ik met de ouder(s). De leeftijd van het kind maakt niet uit. Ik werk voor kinderen van 0 jaar tot aan volwassen zijn.

Voor volwassenen kan ik op twee manieren helpen. Als je een vraag of zorg hebt die verbonden is met je kind(eren) kan ik daar aan werken voor je kind en tegelijkertijd voor jou. Een gezin is een systeem waar alles samen hangt. Je kind hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.
Het kan ook zijn dat je zelf ergens tegenaan loopt in het leven. Ook dan kan ik met heel veel vragen en problemen helpen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: “Onzekerheid, angsten, slapeloosheid, telkens tegen dezelfde levenslessen aan blijven lopen, hoog gevoeligheid, boosheid, verdriet, verlies, relatieproblemen, overbezorgd zijn, ADHD, allergie, hoofdpijn, perfectionisme, burn-out en zo voort.” Of je nu 20 of 80 jaar oud bent, je kan altijd problemen oplossen en zo werken aan positieve ontwikkeling voor jezelf.