Mijn werkwijze

Mijn manier van werken begint met een persoonlijke benadering. Voor mij begint goede hulp met echt luisteren.

Afhankelijk van de vraag die je hebt, kies ik hoe ik aan het werk ga. Het kan zijn dat het verhaal nog verder uitgediept moet worden, omdat de onderliggende oorzaak niet meteen duidelijk is. Dit kan ik doen met de Present Child® methode als de vraag vooral over je kind gaat. We kunnen dan al in 3 afspraken tot de diepe kern komen. Soms zijn problemen dan meteen opgelost. Het kan ook zijn dat er nog meer duidelijk wordt wat dieper ligt. Dan kan ik met Theta Healing® techniek werken aan die dieper liggende oorzaak. Met 1 afspraak heb je dan al resultaat. Het is een proces dat je door gaat, dus er kunnen daarna andere vraagstukken naar voren gaan komen, omdat er iets is opgelost wat daar bovenop lag. Zie het maar als een stapeltje stenen, waar je steen voor steen iets van af kan halen dat je lichter maakt.

Door middel van spiertesten kan ik ontdekken of iets ook echt opgelost is voor je. Zo weet je zeker dat je op de goede weg zit. Spiertesten gebruik ik ook om tot de dieper liggende problematiek te komen. Als we weten wat het is, kunnen we het oplossen.

Wanneer een probleem ook fysieke uitingen heeft, zoals vermoeidheid, concentratieproblemen of snel ziek zijn kan er naast het energiewerk ondersteuning nodig zijn in het proces. Dit kan met Reiki (link naar pagina), Yoga, Bach bloesem remedie, homeopathie, meditatie en ontspanningstechnieken, voeding, edelstenen of aromatherapie. Soms is dit ook nodig bij emotionele problemen. Het ondersteunt je dan in het proces waar je doorheen gaat en helpt ze makkelijker op te lossen.

Het is mijn streven om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen en dit op te lossen. Je bent dus niet maanden of jaren lang elke week aan het werk. Soms ben je met 3 afspraken al geholpen. Vaak ben je met 5 tot 10 afspraken helemaal verlost van je probleem of meerdere problemen. Het kan natuurlijk zijn dat er later nieuwe problemen naar voren komen. Dan kom je gewoon na die tijd terug om daar weer aan te werken. Zie het als een soort persoonlijk onderhoud om regelmatig naar jezelf en je levensvragen te kijken en je zelf te verlossen van ballast die je niet meer nodig hebt.

Telkens op weg naar een gelukkiger versie van jezelf.